Microsoft tokom avgusta korisnicima nudi besplatan Wifi Skype Premium

Ukoliko ste pretplatnik Microsoftove Skype Premium usluge, kompanija tokom avgusta nudi pogodnost onima koji često koriste Skype na mobilnim telefonima, laptopovima ili tablet uređajima. Microsoft je objavio da će tokom celog meseca avgusta Skype Premium pretplatnicima omogućiti besplatan pristup bilo kom od milion dostupnih S

Ukoliko ste pretplatnik Microsoftove Skype Premium usluge, kompanija tokom avgusta nudi pogodnost onima koji često koriste Skype na mobilnim telefonima, laptopovima ili tablet uređajima. Microsoft je objavio da će tokom celog meseca avgusta Skype Premium pretplatnicima omogućiti besplatan pristup bilo kom od milion dostupnih Skype WiFi hotspotova. Ovo je svakako pogodno onima koji često putuju a ne žele da dodatno plaćaju za pristup WiFi konekciji na aerodromima ili hotelskim sobama. Cena Skype Premium servisa iznosi 9,99 dolara mesečno (ili 4,99 dolara ukoliko se pretplati na 12 meseci). Skype WiFi ima podršku za Windows 8 Modern UI, kao i regularni Windows desktop, Mac OS, Linux, Android i iOS platforme. Nedavno je Microsoft lansirao Skype WiFi aplikaciju za Windows 8, koja omogućava detekciju WiFi hotspota i plaćanje onlajn konekcije putem Skype Credita.  

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi