Microsoft testira novi interfejs za Cortanu

U ažuriranom korisničkom interfejs, Microsoft razmatra dual sistem gde bi jednostavan klik omogućio da proširite rezultate pretrage putem Binga

Microsoft-ova integracija Cortane u Windows 10 desktop donosi dosta funkcionalnosti u taskbar, omogućavajući vam da brzo pregledate svoj dnevni red ili izreknete glasovne komande. Jedna od funkcija koja je uključena u Cortanu ali koja je često nezgrapna je pretraživanje interneta. Međutim, Microsoft testira nadogradnju koja bi mogla sve to da ispravi.
Trenutno, rezultati pretrage u Cortani i dalje zahtevaju da ih otvorite u Edge pregledaču. U ažuriranom korisničkom interfejs, Microsoft razmatra dual sistem gde bi jednostavan klik omogućio da proširite rezultate pretrage putem Binga i vidite relevantne informacije odmah na desktopu. Ažuriranje je trenutno u fazi testiranja, ali je jedan korisnik Reddita došao u posed screenshot-ova korisničkog interfejsa i podelio ga sa svima.
CLIP je novo oružje za saniranje grešaka u Windowsu 10
cortana2_2.jpg
Izvor: Neowin
Sve informacije vezane za Microsoft, možete pogledati na našem Microsoft hub-u 
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi