Microsoft testira brojne nove prototipe Xbox One konzole

Izgleda da se brojne glasine o budućnosti gejming hardvera uvećavaju iz dana u dan, a brojni izveštaji nam poručuju da Microsoft testira više prototipa za novu Xbox One konzolu

Izgleda da se brojne glasine o budućnosti gejming hardvera uvećavaju iz dana u dan, a brojni izveštaji nam poručuju da Microsoft testira više prototipa za novu Xbox One konzolu, kao i da je malo verovatno da se usklade oko jednog dizajna u skorije vreme. Informaciju nam donosi u svom izveštaju TheVerge koji poručuje da je od insajderskih izvora saznao o planovima kompanije.
Nova glasina takođe govori o nadograđenom bežičnom čipu za predstojeću verziju Xbox One konzole, ali nema detalja o potencijalnim cenama niti o trenutku kada bi Microsoft mogao da objavi novu konzolu. Drugi izvori tvrde da će novi Xbox One biti “Slim”, tačnije verzija koja neće doneti ogromna poboljšanja hardvera već samo drugačiji, tanji dizajn kao i manju potrošnju energije. Ipak, Fil Spenser tvrdi da su zainteresovani samo za isporuku značajnog napretka kao i da će najavu napraviti kada odluče kako žele da nastave.
PlayStation 4K konzola će imati moćan AMD GPU
Izvor: Softpedia
Sve informacije vezane za Microsoft, možete pogledati na našem Microsoft hub-u 
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi