Greška

Došlo je do greške.

Microsoft Teams sada ima 115 miliona dnevno aktivnih korisnika

28.10.2020 11:41 | 0 Software/Web
Microsoft Teams sada ima 115 miliona dnevno aktivnih korisnika


Microsoft je zabeležio veliki rast svog Microsoft Teams servisa, od početka COVID pandemije, a tokom prethodnih šest meseci taj rast se konstantno uvećavao. Microsoftov CEO Satya Nadella je istakao da Microsoft Teams sada ima 115 miliona dnevno aktivnih korisnika, što predstavlja povećanje od 50 procenata u odnosu na 75 miliona koliko je Microsoft prijavio pre šest meseci.

Kada je u pitanju konkurencija, teško je porediti Microsoftove rezultate sa konkurentskim servisima. Zoom i Google prijavljuju korinike na dnevnom nivou, ali se isti učesnik može računati više puta u okviru različitih sastanaka tokom dana - Google je ranije ove godine objavio da je imao 100 miliona dnevno aktivnih korisnika, dok Zoom ističe da ima 300 miliona korisnika dnevno. Slack je takođe zabeležio rast tokom ove godine.

 

Pogledajte još: Microsoft je brend koji hakeri najviše imitiraju kako bi namamili korisnike


Microsoft je tokom pandemije i redovno unapređivao Teams. Novi Together Mode je dizajniran za sastanke u eri pandemije, omogućavajući učesnicima da sede virtuelno, jedan do drugog. Kompanija je takođe Teams načinila podobnim za eksterne aplikacije, a do kraja godine se očekuju još neke nove funkcije.

Izvor: TheVerge

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Realme bi mogao predstaviti ažurirani Realme C15 sa Snapdragon čipom

Apple navodno kreira svoju alternativu za Google Search

10504
10505
10506
10507
10508
10509