Greška

Došlo je do greške.

Microsoft Teams: još jedan način da sarađujete sa kolegama (video)

02.11.2016 21:42 | 0 Biznis IT
Microsoft Teams: još jedan način da sarađujete sa kolegama (video)

Microsoft je objavio još jednu poslovnu chat aplikaciju: Teams. Aplikacija će biti deo Office 365 paketa, a sudeći prema pratećem videu, deluje kao da će uspeti da se diferencira od Slack i Hipchat konkurenata preko chatova sa temama, saradnje u okviru Ofice dokumenata i video chata sa više osoba. Microsoft praktično ovom aplikacijom želi da objedini sve pogodnosti produktivnosti u jednom alatu.

teams2.jpg

Satja Nadela, CEO kompanije Microsoft, je tokom prezentacije aplikacije istakao: "Kako obezbediti visoke prformanse tima i usmeriti ih ka uspehu kompanije, neki su od ključnih ciljeva svake organizacije. Ne postoje dva ista tima, niti dva ista projekta. Ne postoji univerzalna alatka za sve timove, ali je zato tu univerzalni set alata koji zovemo Office 365. Osnažavanje kompletnih timova je mnogo više nego jednostavno rešavanje logističkih snaga u jednoj aplikaciji".

Teams je opisan kao chat-bazirani radni prostor, dizajniran na temeljima kolaboracije/saradnje u realnom vremenu. Ovaj servis neće odmah zameniti Yammer, ali je lako videti kako bi to mogao učiniti u predstojećem periodu.


Iako je tržište alatki za kolaboraciju prilično pretrpano, Teams ipak donosi neke zanimljive i pažljivo isplanirane funkcije koje mogu privući korisnike drugih aplikacija. Microsoft je prikazao kako neke od ovih funkcija rade, uključujući glavni ekran za svaki tim koji ima tab interfejs koji omogućava lako lociranje fajlova, zadataka koje je potrebno kombinovati sa eksternim aplikacijama. Kompanija je prikazala i kako Zendesk tab može da obezbedi brz pristup tiketima povezanim sa Teamsom. Bot pomagač, pod nazivom T-bot, takođe može pomoći u snalaženju u okviru aplikacije.

Oni koji žele da isprobaju Teams, mogu mu pristupiti od danas u okviru korisničkog previewa u Office 365. Teams će biti dostupan na 18 jezika u 181 zemlji.

Izvor: Neowin

Komentari

0 Dodaj komentar

Ifixit: Novi jeftiniji MacBook Pro je težak za popravljanje (video)

Microsoft razočaran Google-om: izložili ste riziku korisnike Windowsa

10604
10605
10606
10607
10608
10609