Greška

Došlo je do greške.

Microsoft teams donose besplatan celodnevni video, za do čak 300 korisnika

23.11.2020 09:09 | 0 Software/Web
Microsoft teams donose besplatan celodnevni video, za do čak 300 korisnika


Microsoft Teams sada ima besplatnu celodnevnu opciju video i glasovnih poziva kako bi pojačao konkurenciju platformama kao što su Zoom i Google Meet. Besplatna ponuda pomoći će korisnicima da se povežu sa do 300 učesnika tokom 24 sata. Microsoft je objavio novu najavu samo nekoliko dana nakon što je rivalski Zoom najavio da će privremeno ukinuti ograničenje od 40 minuta za sastanak na Dan zahvalnosti. Pored besplatnih celodnevnih poziva, Microsoft Teams nadograđuje i opciju da kreira grupno ćaskanje sa do 250 ljudi i istovremeno se može videti do 49 članova tokom virtuelnih razgovora.

Kako izveštava The Verge, Microsoft je spreman da privuče korisnike Zoom-a pokretanjem nove celodnevne opcije video poziva. Kompanija je razvoj potvrdila putem bloga.

Da bismo vam pomogli da ostanete povezani u narednim mesecima, moći ćete da se sastajete 24 sata sa do 300 učesnika“, rekli su iz kompanije.

Korisnici se mogu pridružiti virtuelnom pozivu u Microsoft Teams-u bez potrebe za Microsoft nalogom ili aplikacijom Teams. Domaćin u Microsoft Teams-u može pozvati pojedince putem veze kojoj se može pristupiti direktno iz veb pregledača. Ovo funkcioniše slično Zoom-u, Google Meet-u i drugim sličnim platformama za dodeljivanje video zapisa.

 

Pogledajte još: Microsoft Teams sada ima 115 miliona dnevno aktivnih korisnika

Microsoft dodatno nudi podršku za otpremanje i deljenje fotografija i video zapisa direktno sa računara u bilo kom ličnom ili grupnom ćaskanju.

U oktobru je izvršni direktor Satia Nadella objavio da su Microsoft Teams premašili broj od 115 miliona dnevno aktivnih korisnika. Platforma je u početku bila zamišljena kao komunikaciono rešenje za preduzeća. Međutim, kako svi radimo od kuće zbog pandemije koronavirusa, kompanija iz Redmonda izlazi u susret korisnicima i prilagođava Microsoft Teams kao jedinstveno rešenje za krajnje potrošače.

Naravno, ovo je odličan način da se privuče veliki broj korisnika i oslabi konkurencija, kako bi se obezbedila budućnost aplikacije.

Izvor: Gadgets 360

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Apple obećava podršku Xbox Series X kontrolera na iPhoneu u budućem ažuriranju, stiže i za Dual Sense

Preklopni pametni telefon kompanije Xiaomi sa iskačućom kamerom pojavio se u patentnoj prijavi

10504
10505
10506
10507
10508
10509