Greška

Došlo je do greške.

Microsoft Teams će uskoro dobiti LinkedIn i OneDrive integraciju

08.02.2022 18:15 | 0 Software/Web
Microsoft Teams će uskoro dobiti LinkedIn i OneDrive integraciju

 

Microsoft radi na više ažuriranja za Microsoft timove koji uključuju nove integracije sa LinkedIn-om i OneDrive-om. Kompanija redovno radi na ažuriranju timova kako bi ih učinila lakšim za korisnike, a sada novi roadmap za Microsoft 365 pokazuje da u budućnosti dolazi još više.

Jedno od ovih planiranih ažuriranja uključuje inteligentnu integraciju sa LinkedIn-om. Ovo će omogućiti korisnicima Microsoft Teams-a da vide LinkedIn profil svog kolege dok su u ćaskanju jedan na jedan. Ovo će očigledno biti korisno tamo gde su korisnici deo velike organizacije i neka pozadina će biti korisna za sastanke ili izgradnju tima.

Očekuje se da će ova integracija dodati LinkedIn karticu na panel za ćaskanje za brze informacije o svim važnim stvarima koje biste inače videli na LinkedIn-u. LinkedIn je ipak Microsoftov proizvod, tako da ova integracija ima savršenog smisla i biće dobrodošao dodatak za mnoge.

 

Ako ste propustili: Microsoft izjavio da je ponosan što je blokirao skoro 71 milijardu sajber napada 2021. godine, ali je takođe i zabrinutKako Pocket-Lint navodi, pored ove promene, Microsoft takođe radi na bližoj integraciji sa OneDrive-om. Ako koristite OneDrive za posao, onda ćete moći lakše da vidite i upravljati svojim datotekama.

Microsoft kaže da u OneDrive dodaje odeljak „Vaši timovi“ koji će korisnicima omogućiti da lako pronađu i rade sa svim datotekama u Microsoft timovima. Ovo će biti korisno kada ste delili datoteke u timovima, ali ste zaboravili gde su prvobitno deljeni i morate ponovo da ih iskopate.

Ove promene su trenutno zabeležene u roadmap i očekuje se da će doći u nekom trenutku u aprilu 2022.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Samsung Galaxy S22 serija u Indiji će navodno dobiti Snapdragon 8 Gen 1 umesto Exynos 2200

Meta tvrdi da nikada nije pretila povlačenjem Fejsbuka i Instagrama u Evropi

10504
10505
10506
10507
10508
10509