Greška

Došlo je do greške.

Microsoft Surface Pro 7 i Laptop 3 na promotivnim fotografijama

30.09.2019 20:25 | 0 Mobile
Microsoft Surface Pro 7 i Laptop 3 na promotivnim fotografijama


Microsoft će 2. oktobra predstaviti novu generaciju Surface Pro i Surface Laptop modela, a u međuvremenu su se pojavile promotivne fotografije dva uređaja.

Fotografije namenjene promociji laptopova, doduše, ne otkrivaju previše o modelima koje ćemo videti u sredu. Deluje kao da Surface Pro 7 i Surface Laptop 3 ne stižu sa previše izmena u odnosu na svoje prethodnike, bar kada je dizajn u pitanju, ali se očekuje nadogradnja na polju hardvera.

Izveštaji od ranije sugerišu da bi Surface Pro 7 mogao imati dve verzije, od kojih bi jedna zadržala dizajn njegovog prethodnika. Druga varijanta bi implementirala veći redizajn, sa manjim okvirima. Oba modela će imati hardver najnovije generacije i moguće više RAM-a i skladišta.

mic2_19.jpg


Kada je u pitanju Surface Laptop 3, najveća izmena ove godine je dolazak modela od 15 inča. Veći laptop bi mogao koristiti AMD čip, što bi bilo prvi put za Microsoft Surface liniju uređaja.

 

Pogledajte još: Microsoft bi mogao objaviti novi Surface Pro 7, sa manjim okvirima


Sve zvanične informacije o novim Microsoftovim laptopovima ćemo saznati 2. oktobra, kada će kompanija održati veliku prezentaciju tokom koje će predstaviti dosta hardverskih noviteta.

Izvor: Softpedia

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Geekbench otkriva još dva člana Intel X serije procesora desete generacije

Sertifikovan novi Honor Note telefon

10104
10105
10106
10107
10108
10109