Microsoft Surface Phone bi mogao biti otkriven na IFA sajmu u Berlinu

Nove glasine nam ukazuju da bi novi smartfon u Microsoft Surface seriji uređaja mogao da bude predstavljen u Berlinu na IFA sajmu

Microsoft Surface Phone se očekuje već dugo vremena, kako od strane fanova kompanije tako i od tehnoloških novinara. Svi su bili razočarani kada telefon nije bio predstavljen na Svetskom mobilnom kongresu u Barseloni u februaru.
Ipak, nove glasine nam ukazuju da bi novi smartfon u Surface seriji uređaja mogao da bude predstavljen u Berlinu na IFA sajmu. U početku su mnogi sumnjali da će Microsoft objaviti smartfon u Surface liniji uređaja, međutim direktor marketinga kompanije je prošle godine i zvanično poručio da će Microsoft Surface Phone uskoro biti u razvoju.
Surface Phone će ispod haube verovatno imati Intel Atom X3 procesor, 4 GB RAM-a, kao i 256 GB interne memorije. Takođe se govori i da će Microsoft u novi telefon implementirati 41MP PureView kameru koju smo videli na Lumia 1020 modelu.
Windows Mobile – budućnost ili utopija? (Anketa)
Izvor: Mobipicker
Sve informacije vezane za Microsoft, možete pogledati na našem Microsoft hub-u 
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi