Microsoft sprema Word Flow QWERTY tastaturu za iOS (video)

Microsoft je počeo sa beta testiranjem Word Flow Windows Phone tastature. Samo limitirani broj testera trenutno ima pristup tastaturi, a jedan od njih je kreirao video sa tastaturom u akciji.

U januaru se pojavila fotografija jednoručnog operativnog moda za Microsoftovu Word Flow QWERTY tasttauru za iOS. U to vreme nije bilo pomena o tome kada bi aplikacija mogla biti dostupna. Microsoft još uvek nije ozvaničio datum lansiranja aplikacije, ali je sigurno da se približavamo ovom događaju. Microsoft je počeo sa beta testiranjem Word Flow tastature. Samo limitirani broj testera trenutno ima pristup tastaturi, a jedan od njih je kreirao video sa tastaturom u akciji. Video otkriva jednoručni Arc mod, zajedno sa podrazumevanim izgledom tastature.

Word Flow QWERTY Keyboard nudi i opciju standardnog unošenja/kucanja sadržaja, kao i opciju svajpovanja, Autokorekcija i predviđanje reči su takođe deo funkcija ove tastature.Izvor: PhoneArena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi