Microsoft sprema Surface Keyboard i Surface Mouse

Očekuje se da ćemo u budućnosti čuti još mnogo više o proizvodima iz Microsoftove Surface linije. Delom će za ovo biti zaslužni i dolazeći Microsoft Surface Keyboard i Surface Mouse.

Poslednjih godina, Microsoft je na polju hardvera kreirao stabilan Surface ekosistem, a očekuje se da ćemo u budućnosti čuti još mnogo više o proizvodima iz ove linije. Delom će za ovo biti zaslužni i dolazeći Microsoft Surface Keyboard i Surface Mouse. Microsoft radi na ove dve Surface-brendirane periferije, koje su se pojavile u FCC listingu. Regulatorno telo je obezbedilo i fotografije miša i tastature.
surface2_2.jpgSurface Keyboard je bežična tastatura, ima numpad i prilično je ravna. Takođe, vidljivo je da tastatura ima i male dimenzije. Surface Mouse ima neobičan oblik, a na fotografijama ne izgleda preterano ergonomično. Šema boja miša se slaže sa tastaturom, a ne deluje kao da je opremljen velikim brojem programabilnih tastera. Po izgledu, radi se o jednostavnom i elegantnom mišu. Zanimljivo je da ovo neće biti prvi Surface-brendirani miš, jer ova titula pripada Arc Touch Mouse Surface Edition modelu.
surface3_1.jpgZa sada još nije poznato da li Microsoft planira da dva dolazeća periferna uređaja planira da prodaje posebno ili će dolaziti u paketu sa Surface All-in-One računarima ili nekim drugim uređajima. Očekuje se da će se najava Surface Keyboard i Surface Mouse periferija odigrati krajem ovog meseca.Izvor: GSMArena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi