Greška

Došlo je do greške.

Microsoft sprema Surface Keyboard i Surface Mouse

06.10.2016 18:19 | 0 Hardver
Microsoft sprema Surface Keyboard i Surface Mouse

Poslednjih godina, Microsoft je na polju hardvera kreirao stabilan Surface ekosistem, a očekuje se da ćemo u budućnosti čuti još mnogo više o proizvodima iz ove linije. Delom će za ovo biti zaslužni i dolazeći Microsoft Surface Keyboard i Surface Mouse. Microsoft radi na ove dve Surface-brendirane periferije, koje su se pojavile u FCC listingu. Regulatorno telo je obezbedilo i fotografije miša i tastature.

surface2_2.jpg
Surface Keyboard je bežična tastatura, ima numpad i prilično je ravna. Takođe, vidljivo je da tastatura ima i male dimenzije. Surface Mouse ima neobičan oblik, a na fotografijama ne izgleda preterano ergonomično. Šema boja miša se slaže sa tastaturom, a ne deluje kao da je opremljen velikim brojem programabilnih tastera. Po izgledu, radi se o jednostavnom i elegantnom mišu. Zanimljivo je da ovo neće biti prvi Surface-brendirani miš, jer ova titula pripada Arc Touch Mouse Surface Edition modelu.

surface3_1.jpg
Za sada još nije poznato da li Microsoft planira da dva dolazeća periferna uređaja planira da prodaje posebno ili će dolaziti u paketu sa Surface All-in-One računarima ili nekim drugim uređajima. Očekuje se da će se najava Surface Keyboard i Surface Mouse periferija odigrati krajem ovog meseca.

Izvor: GSMArena

Komentari

0 Dodaj komentar

Uskoro stiže Asusov ROG Swift PG258Q gejming monitor sa 240Hz osvežavanjem

Twitter odluku o prodaji donosi do 27. oktobra; Google i Disney više nisu u opticaju

10203
10205
10206
10207
10208
10209