Microsoft sprema sopstveni sklopivi telefon?

Pojavile su se koncept fotografije koje prikazuju kako bi ovaj Microsoftov uređaj mogao da izgleda.

Prethodnih meseci smo imali dosta informacija i vesti o Samsungovom dolazećem savitljivom/sklopivom telefonu, koji bi navodno trebalo da bude predstavljen tokom naredne godine. Za sada nema pouzdanih informacija kada bi ovaj Galaxy X model mogao stići, ali se sada pojavljuju i vesti da Microsoft sprema sopstveni Windows-pokretani telefon-tablet hibrid, koji podseća na Courier model, otkazan pre par godina.Pojavile su se koncept fotografije koje prikazuju kako bi ovaj Microsoftov uređaj mogao izgledati. Nije poznato da li će i kada uređaj debitovati i da li će nositi naziv “Surface Phone”, ali se sigurno radi o modelu iz Surface linije proizvoda.
mic2_10.jpgSa fotografija se vidi da se Microsoft igra sa idejom da uređaj ima dva displeja, a jedan od ekrana bi mogao biti pretvoren u virtuelnu tastaturu. Sistem sa šarkama omogućava držanje gedžeta u različitim položajima.Iz fotografija se ne može zaključiti koliko će veliki uređaj biti ili kolike okvire oko ekrana će imati. Takođe, fotografije ne odaju situaciju da se radi o savitljivom uređaju, već pre o sklopivom modelu koji se bazira na šarkama.Izvor: BGR

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi