Microsoft smanjuje nadogradnje Windows operativnog sistema

Ovo je pristup koji je sličan kumulativnim nadogradnjama na Windowsu 10 gde se samo zakrpe koje nedostaju na računaru isporučuju kako bi on bio u potpunosti ažuriran

Jedna od najnovijih promena uvedenih u okviru Windows Insider programa je nazvana Unified Update Platform (UUP), i ona bi trebalo da smanji veličinu beta verzija koje Microsoft isporučuje testerima isporučujući im samo nove bitove.
Ovo je pristup koji je sličan kumulativnim nadogradnjama na Windowsu 10 gde se samo zakrpe koje nedostaju na računaru isporučuju kako bi on bio u potpunosti ažuriran. U novom upisu kompanija je otkrila da bi UUP mogao da učini da nove beta verzije budu manje od 1 GB. Bil Karagunis objašnjava da se UUP oslanja na različite pakete preuzimanja koji sadrže samo promene koje su načinjene u operativnom sistemu od trenutka kada ste poslednji put ažurirali uređaj.
Međutim, kada su u pitanju korisnici koji ne učestvuju u Windows Insider programu, velika promene u sistemu nadogradnje operativnog sistema će videti tek nakon što operativni sistem ažuriraju sa Creators Update na noviju nadogradnju, najverovatnije na jesen.
Windows 10 Creators Update će olakšati isključivanje oglasa
Izvor: Softpedia
Sve informacije vezane za Microsoft, možete pogledati na našem Microsoft hub-u 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi