Microsoft se predomislio

Microsoft je danas napravio veliki zaokret, promenivši neka kontraverzna pravila ranije najavljena za Xbox One konzolu. U izjavi na Xbox blogu, Microsoft je istakao da su se promene desile kao odogvor na reakcije Xbox zajednice. Ističe se da povezivanje na internet svakih 24 sata više neće biti potrebno. "Jednom kada podesite novi Xbox One sistem, moći ćete da pokrećete igre na disku bez potrebe za ponovnom konekcijom." Microsoft je dodao i da neće biti zabrana na deljenje i korišćenje polovnih igara i da će sve funkcionisati kao u slučaju Xbox 360 konzole (i faktički svih konzola do sada).

p17tiv65a1sou7ff1bmhbea1eh64.jpg
Microsoft je ranije obećao da će biti moguće instaliranje igara na HDD, bez potrebe da disk bude u drajvu za vreme igranja, ali nove promene će sada zahtevati disk u Blu-ray uređaju nove konzole. Microsoft je precizirao da igre kupljene digitalnim putem neće biti moguće prodati, a nove promene znače i da će biti ukinuto deljenje naslova na (maksimalno) deset osoba članova porodice. Regionalna ograničenja će takođe biti ukinuta.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi