Microsoft se nada dobroj prodaji Xbox One konzole u Kini

Microsoft se, što se konzola tiče, priprema da uđe na veoma veliko tržište Kine, a to će se obaviti u narednih nekoliko meseci.

Microsoft se, što se konzola tiče, priprema da uđe na veoma veliko tržište Kine, a to će se obaviti u narednih nekoliko meseci. The Wall Street Journal izveštava da je Microsoft postigao dogovor sa China Telecom operaterom, koji ima najveći broj pretplatnika kada su u pitanju fiksne linije u ovoj zemlji. Počevši od septembra, China Telecom će postati ekskluzivni prodavac Xbox One konzola u zemlji koja broji najviše stanovnika na svetu, a ističe se da će korisnici koji žele da uživaju u poslednjoj generaciji konzola morati da potpišu ugovor za internet vezu, ali nije jasno da li to znači da će Xbox One konzola u tom slučaju koštati manje, poput mobilnih telefona kada ih kupujemo putem ugovora. Zabrana korišćenja konzola u Kini ukinuta je prošlog septembra nakon celih deset godina, a Sony i Microsoft će svakako pokušati da unovče takvu odluku.
Izvor: BGR

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi