Greška

Došlo je do greške.

Microsoft radi na tome da donese Windows 10 Timeline funkciju na Android

09.07.2018 16:19 | 2 Software/Web
Microsoft radi na tome da donese Windows 10 Timeline funkciju na Android


Microsoft je tokom svoje Build konferencije već objavio da želi da Timeline funkciju donese i na platforme koje nisu Windows, međutim, kompanija nije otkrila specifične detalje i koliko brzo napreduje u sprovođenju ovog projekta u delo.

Ipak, u nedavnom tvitu, Vishnu Nath - šef Microsoft Mobility Experiences odeljenja, je otkrio da softverski gigant i dalje radi na tome da donese ovu funkciju na Android, iako i dalje nije poznat okvirni datum kada bi se ovo moglo desiti.

Na Androidu, Windows 10 Timeline funkcija će biti deo Microsoft Launchera i neće biti dostupna kao samostalna aplikacija. Microsoft želi da Launcher kreira kao glavnu destinaciju za svoje Android korisnike, zajedno sa Cortanom.


Pogledajte još: Microsoft uskoro donosi tamni mod u Outlook za veb


Windows 10 Timeline je funkcija koja omogućava korisnicima najnovije verzije Microsoftovog operativnog sistema da kreiraju snapshotove svojih aktivnosti i vrate se na prethodno stanje u bilo kom trenutku tokom poslednjih 30 dana. Timeline ne samo da čuva fajlove, već i aplikacije, a sposoban je da povrati aktivnost na Windows 10 uređaju.

Sa podrškom za Android i iOS, Microsoft popunjava rupu koju je kreirao nedostatak kompanijinog mobilnog operativnog sistema. Čak ni Windows 10 Mobile, u svom trenutnom stanju, ne podržava Timeline.

Izvor: Softpedia

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |

a na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

 

Dzoni X Novi član postova: 130
Windows 10 Timeline je sjajna funkcija i bilo bi odlično da se nađe na Androidu jer fali tako nešto.

BenQ zakrivljeni monitor sa DisplayHDR 400 i AMD FreeSync 2 podrškom

Samsung Galaxy S10+ bi mogao imati dve prednje kamere

10504
10505
10506
10507
10508
10509