Microsoft prvim kupcima Xbox One konzole poklanja besplatne igre

Nekoliko korisnika koji su među prvima kupili Xbox One konzolu, dobili su obaveštenje da će dobiti besplatnu (digitalnu) kopiju Limbo igre.

Nekoliko korisnika koji su među prvima kupili Xbox One konzolu, dobili su obaveštenje da će dobiti besplatnu (digitalnu) kopiju Limbo igre, kada se ona pojavi. Prva platforma na kojoj se ova igra pojavila bila je Xbox 360 (danas se faktički može naći svuda), ali izdavač Playdead i dalje treba da potvrdi da će se igra pojaviti za Xbox One. Međutim, na sajtu u Koreji gde se može videti kako su igre rangirane što se tiče pogodnosti za pojedine uzraste, igra Limbo se već nalazi od prošlog meseca, što su dva dokaza koja potvrđuju da je samo pitanje vremena kada će se pojaviti za Xbox One. Čelnik Microsofta koji se potpisuje kao Major Nelson, a koji se najčešće obraća medijima i krajnjim korisnicima, istakao je da će Microsoft nagraditi jedne od prvih kupaca Xbox One konzole, time što će im podeliti različit digitalni sadržaj. Zanimljivo je da se igra Limbo ne nalazi na ovoj listi. Svako ko je kupio Xbox One konzolu pre 11. novembra 2014. na jednom od prvih 13 tržišta, kvalifikovan je za eventualno dobijanje nagrade, pod uslovom da ima makar sedamnaest godina i više od 10 sati igranja Xbox One konzole.
Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi