Microsoft proglasio Comtrade partnerom godine

Kompanija Comtrade je dobitnik "Microsoft Country Partner of the Year 2017" priznanja za Srbiju

Saopštenje za javnostKompanija Comtrade je dobitnik “Microsoft Country Partner of the Year 2017″ priznanja za Srbiju, za inovativnost i izuzetne rezultate u implementaciji rešenja baziranih na Microsoft-ovoj tehnologiji. Priznanja se dodeljuju u nekoliko kategorija, u konkurenciji više od 2.800 učesnika, iz 115 zemalja širom sveta. U ovako snažnoj konkurenciji, Comtrade je prepoznat po svojim izuzetnim rešenjima i servisima, kao i odličnoj, sveobuhvatoj saradnji sa Microsoft-om u Srbiji.”Izuzetno smo počastvovani što nas je Microsoft izabrao za Partnera godine i time prepoznao našu posvećenost razvoju međusobne saradnje i promociji digitalne transformacije u regionu. Naš cilj je da klijentima i dalje isporučujemo najbolja rešenja zasnovana na Microsoft tehnologijama kako bi im omogućili da osnaže svoje poslovanje usvajanjem i primenom najnovijih digitalnih tehnologija,” poručio je Miloš Mirjanić, generalni direktor.
comtrade2.jpg“Čast nam je što smo prepoznali Comtrade kao Microsoft partnera godine u Srbiji,” naglasio je Ron Huddleston, korporativni potpredsednik grupacije “One Commercial Partner”, u korporaciji Microsoft. “Comtrade je dokazao posedovanje ekspertize i inovativnosti koje odlikuju zajednicu Microsoft partnera, i koja stvara rešenja za digitalnu transformaciju”.  “Comtrade  je zaslužan za najveću penetraciju Microsoft cloud rešenja u Srbiji, i odličan je primer i uzor partnerima koji na pravi način podržavaju cloud-transformaciju i šire svoje poslovanje u ovom domenu. Drago nam je što Comtrade ove godine nosi titulu Microsoft partnera godine u Srbiji,” izjavio je ovim povodom Željko Vujinović, generalni direktor kompanije Microsoft za Srbiju i Crnu Goru.”Microsoft Partner of the Year” predstavlja veliko priznanje partnerima na globalnom nivou, prvenstveno onima koji su postigli vanserijske rezultate u razvoju i implementaciji Microsoft rešenja tokom protekle godine. Ova nagrada oslikava izuzetnu saradnju sa Microsoft kancelarijom, s posebnim naglaskom na podsticanje inovacija, uticaj na poslovnu efikasnost, privlačenje novih klijenata i zadovoljstvo aktuelnih korisnika usluga.Izvor: Comtrade

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi