Greška

Došlo je do greške.

Microsoft prodaje Android Galaxy S8 jer je WP stvar prošlosti

01.04.2017 17:11 | 17 Mobile
Microsoft prodaje Android Galaxy S8 jer je WP stvar prošlosti

Microsoft kao kreator Windows Phone i Windows 10 Mobile operativnih sistema, prodavaće Samsung Galaxy S8 i S8+ telefone bazirane na Androidu, koji je rivalski operativni sistem. Iako to možda zvuči čudno, u Redmondu smatraju da je to sjajna ideja, pa su radili zajedno sa Samsungom kako bi kreirali ono što se naziva Samsung Galaxy S8 i Galaxy S8+ Microsoft Edition.

Ova dva modela nisu ništa drugo do standardni modeli koji dolaze sa OOBE prilagođavanjem pa će onima koji se povežu prvi put na Wi-Fi automatski biti preuzete Microsoft aplikacije kao što su Office, OneDrive, Cortana i Outlook. Samsungovi telefoni su već dolazili sa unapred učitanim Microsoft aplikacijama, ali su po prvi put ove dve kompanije pokrenule takvu vrstu prilagođavanja.

I to nije sve, već će Microsoft sam u svojim prodavnicama prodavati Microsoft Edition Android uređaje, verovatno u zamenu da sve ove aplikacije budu instalirane.

Windows Phone fanovi zaista imaju razlog da budu besni, posebno jer je Microsoft blizu da odustane od  Lumia brenda, pa su dobre šanse da Samsung Galaxy S8 i S8+ telefoni koji pokreću Android budu jedini telefoni koji će se prodavati u Microsoft-ovim prodavnicama.

Šta predstavlja Samsung Galaxy S8 Microsoft Edition?

Izvor: Softpedia

Sve informacije vezane za Microsoft, možete pogledati na našem Microsoft hub-u 

 

Komentari

0 Dodaj komentar

Nova lista najboljih antivirusa za Windows 7

Snapdragon 835 vs Exynos 8895: koji model Galaxy S8 telefona je jači?

10104
10105
10106
10107
10108
10109