Microsoft predstavio univerzalnu, sklopivu tastaturu za iOS i Android

Kompanija Microsoft je predstavila najnoviju, sklopivu tastaturu sa cenom od 100 dolara, kompatibilnu sa iOS i Android uređajima.

Microsoft je jedna od onih kompanija koje kreiraju dodatke za smartfone i tablete, a kompanija je sada predstavila najnoviju, sklopivu tastaturu sa cenom od 100 dolara, kompatibilnu sa iOS i Android uređajima.Microsoftova tastatura nosi naziv Universal Foldable Keyboard, a kompanija ju je prvi put prikazala na ovogodišnjem MWC 2015 sajmu u Barseloni. Tastatura bukvalno može da se presavije na pola, što je čini veoma prenosivom. Za uparivanje sa iOS i Android uređajima koristi Bluetooth, a može se koristiti i za Windows i OS X računare. Kada se jednom napuni, tastatura se može koristiti oko tri meseca. Može se upariti sa dva uređaja istovremeno, a korisnik lako  može navigirati između dva uređaja korišćenjem tastera lociranih u gornjem redu.
MicrosoftUniversalFoldableKeyboard2.jpg
Microsoft Universal Folding Keyboard je dostupna  u kompanijinim online prodavnicama, maloprodaji i preko Amazona, po ceni od 99,95 dolara.Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi