Microsoft predstavio novi Arc Mouse u tri boje

Microsoft je predstvio i novu periferiju, dizajniranu da se slaže sa skladnim linijama kompanijinog novog laptopa.

Pored svog Surface Laptopa, koji koristi Windows 10 S operativni sistem, Microsoft je predstvio i novu periferiju, dizajniranu da se slaže sa skladnim linijama kompanijinog novog laptopa.Novi Surface Arc Mouse je, prema rečima Microsofta, tanak, lagan, spreman za putovanje i dizajniran da se prilagođava korisnikovoj ruci. Novi dodatak je potpuno ravan kada stoji odložen, ali mu se jednim pokretom može promeniti oblik u zakrivljeni, kako bi se komotnije koristio. Vraćanje u ravnu poziciju gasi miš, kako bi se sačuvala baterija.
microsoft2_5.jpgSurface Arc Mouse ima levi i desni klik, stiže u tri boje, od kojih se dve slažu sa novim Surface laptopom. Tu je i “scroll plane” osetljiv na dodir, koji korisnicima omogućava da svajpuju prstima kako bi srolovali gore i dole, odnosno levo i desno. Miš se sa uređajima povezuje preko Bluetooth 4.0 i u potpunosti podržava Windows 8, 8.1 i 10 operativne sisteme.

Surface Arc Mouse je trenutno dostupan za prednaručivanje u Americi, po ceni od 80 dolara.Izvor: Neowin

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi