Microsoft predstavio i novu ergonomsku tastaturu

Nova bežična tastatura efikasno prelazi put između Designer Bluetooth Desktop i ergonomske tastature, a korisnici dobijaju mnogo tiše kucanje sa tasterima niskog profila

Pored brojnog hardvera, Microsoft je juče otkrio i neke zanimljive periferije. Tako smo na primer imali prilike da vidimo Surface Dial kao pribor za kreatore sadržaja, ali tu je i nova tastatura – Surface Ergonomic Keyboard.
Nova bežična tastatura efikasno prelazi put između Designer Bluetooth Desktop i ergonomske tastature, a korisnici dobijaju mnogo tiše kucanje sa tasterima niskog profila, uz koju se takođe dobija i dvostruki obloženi Alcantara deo za dlan. Surface Keyboard je minimalistički osvetljen kako bi korisnici koji su u svakom trenutku zainteresovani za prostor na stolu mogli da vide gde se šta nalazi, a čak može da se kupi i specijalna verzija Surface Keyboard tastature sa skenerom otiska prstiju za lakšu prijavu u Windows 10.
Sav novi pribor koji će početi da se prodaje u prodavnicama od 10. novembra, korisnici mogu da kupe u pretprodaji već danas. Osnovni model Surface Keyboard ergonomske tastature košta 130 dolara.
Surface Dial je Microsoft-ov novi pribor za kreatore (video)
Izvor: Engadget
Sve informacije vezane za Microsoft, možete pogledati na našem Microsoft hub-u 
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi