Greška

Došlo je do greške.

Microsoft predstavio i novu ergonomsku tastaturu

27.10.2016 10:54 | 9 Hardver
Microsoft predstavio i novu ergonomsku tastaturu

Pored brojnog hardvera, Microsoft je juče otkrio i neke zanimljive periferije. Tako smo na primer imali prilike da vidimo Surface Dial kao pribor za kreatore sadržaja, ali tu je i nova tastatura - Surface Ergonomic Keyboard.

Nova bežična tastatura efikasno prelazi put između Designer Bluetooth Desktop i ergonomske tastature, a korisnici dobijaju mnogo tiše kucanje sa tasterima niskog profila, uz koju se takođe dobija i dvostruki obloženi Alcantara deo za dlan. Surface Keyboard je minimalistički osvetljen kako bi korisnici koji su u svakom trenutku zainteresovani za prostor na stolu mogli da vide gde se šta nalazi, a čak može da se kupi i specijalna verzija Surface Keyboard tastature sa skenerom otiska prstiju za lakšu prijavu u Windows 10.

Sav novi pribor koji će početi da se prodaje u prodavnicama od 10. novembra, korisnici mogu da kupe u pretprodaji već danas. Osnovni model Surface Keyboard ergonomske tastature košta 130 dolara.

Surface Dial je Microsoft-ov novi pribor za kreatore (video)

Izvor: Engadget

Sve informacije vezane za Microsoft, možete pogledati na našem Microsoft hub-u 

 

lesa Neregistrovan korisnik
Imao Win Ergo jednom i nikada više, samo sam bacio pario! Čitao razne recenzije, pohvale, kupio Ergo, čekao da se priviknem, da se priviknem... i nikada. Nikada se nisam privikao, a kucanje je bilo jedno mučno iskustvo. Nema preciznog i brzog kucanja bez obične pravougaone tastature!!!
Blue Desert Novi član postova: 88
Ergo tipkare su dizajnerska govna. Ja perferiram normalne stare bele tastature sa visokim tipkama, pogotovo one IBMove mehanicke.
TammyKS Novi član postova: 22
Lepo izgleda.
Air-max Član postova: 1346
Da li moze informacija gde kod nas mogu da se kupe ove tastature?
Air-max Član postova: 1346
Da li moze informacija gde kod nas mogu da se kupe ove tastature?

Pogledajte sažetak Microsoft događaja u videu od devet minuta

The Elder Scrolls VI nije u razvoju

10203
10205
10206
10207
10208
10209