Microsoft postavio poseban odeljak na sajtu da ubedi vlasnike MacBooka da se prebace na Surface Book

Kako bi svi bili svesni da je Surface Book savršena alternativa za Apple MacBook, Microsoft je postavio sajt na kome je postavio odgovarajuće informacije

Surface Book je Microsoftov rival MacBook računaru, a od 6. oktobra kada je kompanija predstavila uređaj, on je opisan kao zamena za one koji žele da se prebace sa Apple-ovog uređaja. Kako bi svi bili svesni da je Surface Book savršena alternativa za Apple MacBook, Microsoft je je postavio sajt na kome je postavio odgovarajuće informacije, ne samo o samom uređaju već i o Windowsu 10 i načinu na koji tranzicija može da se uradi glatko.
Microsoft tvrdi da je Surface Book dva puta brži nego MacBook Pro, interni benchmark testovi to pokazuju, ali nisu objavljeni javno. Third-party benchmark testovi sugerišu da Surface Book nije obavezno brži nego MacBook Pro, ali potvrđuju da GPU pomaže mnogo. U saopštenju koje je poslao Microsoftov portparol, poručuje da su internim benchmark testovima proverili top modele iz svakog opsega i došli do takvih rezultata.
Microsoft Surface Book je kompanijin prvi i ultimativni laptop (video)
Izvor: Softpedia
Sve informacije vezane za Microsoft, možete pogledati na našem Microsoft hub-u 
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi