Microsoft pokazuje Continuum u novoj reklami (video)

Funkcija pod nazivom Continuum, sada je prikazana od strane Microsofta u novoj (procureloj) reklami

Po ceni od 99 dolara, korisnici mogu da pretvore svoj novi Windows 10 Mobile smartfon u pseudo PC. Funkcija pod nazivom Continuum, sada je prikazana od strane Microsofta u novoj (procureloj) reklami.
Reklama opisuje šta je Continuum i kako funkcioniše. Povezivanjem telefona na drugi ekran preko Microsoft Display Docka, moguće je koristiti aplikacije na sličan način kao na PC-u. Ovo je, naravno, moguće zahvaljujući Universal Windows Platformi, jer je korisnički interfejs aplikacija dizajniran da odgovara većem ekranu. Povezivanje miša i tastature, korisniku gotovo daje osećaj da ima PC u svojim rukama.

Reklama takođe pominje činjenicu da korisnik može simultano da koristi i smartfon, pa čak i da prima pozive dok koristi Continuum. Za novu generaciju korisnika, koji su se navikli samo na mobilne telefone, Continuum je jasna stavka koja razdvaja Windows 10 Mobile od drugih operativnih sistema, ali služi i kao bitna funkcija koja omogućava produktivnost na uređaju koji obično služi za povezivanje sa prijateljima i pregled videa sa mačkama.Izvor: Neowin

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi