Greška

Došlo je do greške.

Microsoft počeo da donosi Skype snimanje poziva na Android i iOS

05.09.2018 17:40 | 0 Software/Web
Microsoft počeo da donosi Skype snimanje poziva na Android i iOS


Microsoft je u julu najavio da će uskoro omogućiti snimanje poziva na Android i iOS uređajima, a izgleda da je kompaniji iz Redmonda trebalo više od mesec dana kako bi ispolirala funkciju za Skype.

Opcija snimanja Skype poziva je sada počela da pristiže na kompatibilne Android i iOS uređaje. Prema navodima Microsofta, funkcija je u potpunosti cloud-bazirana i trebalo bi da bude dostupna u najnovijoj verziji Skype servisa za Android i iOS. Potrebno je napomenuti da snimanje poziva još uvek nije dostupno za Windows 10, ali Microsoft ističe da će funkcija stići u narednim mesecima.


Pogledajte još: Skype implementirao end-to-end enkripciju za pozive i tekstualne poruke


Kada su sigurnosne opcije u pitanju, Microsoft je potvrdio da jednom kada se započne snimanje poziva, svi u razgovoru će biti obavešteni o tome da se razgovor snima. Takođe, kada god se korisnik nalazi u video razgovoru, Skype će snimati i video za sve učesnike zajedno sa svim ekranima tokom razgovora. Korisnici će moći da sačuvaju i podele snimljene razgovore tokom narednih 30 dana.

Kako bi se započelo snimanje poziva na Androidu i iOS-u, potrebno je da se pritisne "+" znak i potom da se izabere Start recording. Nakon ovoga se pojavljuje baner na Skype ekranu, koji sve obaveštava o tome da je započeto snimanje poziva. Na kraju, moguće je pritisnuti i držati prst na snimljenom pozivu kako bi se on sačuvao. Nakon što se pritisne Save, snimak će se automatski preuzeti i sačuvati u MP4 fajlu.

Izvor: PhoneArena

 

Pratite nas i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim diskusijama iz IT industrije

 

Pogledajte preporučeni video sa Benchmark Youtube kanala:

Komentari

0 Dodaj komentar

Call of Duty Blackout multiplejer beta će moći da podrži do 80 igrača po meču

Sony PlayStation 2 konzola zvanično odlazi u legendu

10504
10505
10506
10507
10508
10509