Greška

Došlo je do greške.

Microsoft planira modernu verziju ergonomske tastature i miša

29.09.2019 16:59 | 0 Hardver
Microsoft planira modernu verziju ergonomske tastature i miša


Microsoft ima tradiciju i svojevrstan hobi da kreira retro dodatke i periferije za PC, a kompanija navodno planira da objavi modernu verziju Ergonomic Keyboard i Ergonomic Mouse uređaja.

Izveštaj nemačkog sajta WinFuture pominje da će najava ovih uređaja uslediti tokom 2. oktobra, u okviru hardverskog događaja tokom kojeg će Microsoft predstaviti novi Surface Pro 7 i Surface Laptop 3.

Prema navodima, nove periferije će biti dostupne u crnoj, pastelno plavoj i boji kajsije, u poređenju sa originalnim verzijama koje su bile dostupne samo u beloj boji.

 

Pogledajte još: Microsoft bi mogao objaviti novi Surface Pro 7, sa manjim okvirima


Tastatura i miš će stići sa tehnologijama nove generacije, uključujući i USB konekciju (umesto PS/2). Isti izveštaj pominje da će novi Ergonomic Keyboard koštati 60 dolara, dok će Ergonomic Mouse imati cenu od oko 50 dolara.

Microsoftova predstojeća prezentacija će biti prepuna najava, a kompanija planira različite proizvode u nekoliko ključnih oblasti. Pored novih laptopova i pomenutih periferija, očekuje se i novi sklopivi Surface sa konfiguracijom sa dva ekrana.

Izvor: Softpedia

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Testirali smo Huawei Watch GT2 (video)

Sony razvija naredni premijum telefon sa Snapdragon 865 čipom

10203
10205
10206
10207
10208
10209