Greška

Došlo je do greške.

Microsoft: Ovo bi mogla da bude poslednja generacija Xbox konzola

18.08.2016 14:17 | 2 Games
Microsoft: Ovo bi mogla da bude poslednja generacija Xbox konzola

Kakva će biti budućnost konzola? Da li će biti kao računari i na taj način sa svakom novom generacijom bivati sve moćniji, ili će se prosto doći do tačke u kojoj konzole više nisu potrebne? U tom smislu smo već videli neke izjave rukovodilaca iz Nvidije i Ubisofta koji su poručivali da bi konzole mogle da budu zamenjene jednog dana.

Microsoft se takođe oglasio po tom pitanju, pa vidimo da i ova kompanija misli da bi način na koji gledamo u konzole mogao da se promeni. Tokom intervjua za Engadget šef Xbox marketinga Eron Grinberg poručio je da bi ova generacija Xbox konzole mogla da bude poslednja. "Mislim da jeste. Mi gledamo u budućnost bez nove generacije konzola" poručio je on i dodao da u Microsoft-u u osnovi poručuju da ovo nije nova generacija već da se sve nastavlja i dorađuje.

"Mislimo da je ovo familija uređaja" zaključio je Grinberg. Ipak, ovo ne znači i da je Xbox automatski završio nakon Project Scorpio konzole. Umesto toga bi mogao da bude uveden mnogo manji vremenski jaz između objava i češće hardverske nadogradnje.

Xboy ručna konzola je otkazana zbog Xbox One

Izvor: Ubergizmo

Sve informacije vezane za Microsoft, možete pogledati na našem Microsoft hub-u 

 

docleano Neregistrovan korisnik
Stancovace ih kao PC hardware, i samim tim ce izgubiti svaki smisao. PC for the win

AMD razvija TrueAudio Next kako bi se takmičio sa NVIDIA VRWorks Audio rešenjem

Deus Ex objavljen za Android i iOS

10404
10405
10406
10407
10408
10409