Microsoft objavio Office Mobile za Android smartfone

Kompanija Microsoft u toku dana objavila je ovim putem zvanično saopštenje u kome kaže da je Office Mobile za pametne telefone koje pokreće Android platforma, od danas dostupan na tržištu Sjedinjenih Američkih Država dok se na još 117 tržšta očekuje u narednih nekoliko nedelja. O

Kompanija Microsoft u toku dana objavila je ovim putem zvanično saopštenje u kome kaže da je Office Mobile za pametne telefone koje pokreće Android platforma, od danas dostupan na tržištu Sjedinjenih Američkih Država dok se na još 117 tržšta očekuje u narednih nekoliko nedelja. Office Mobile za Andorid, biće dostupan na 33 svetska jezika, uključujući i srpsku latinicu, a svi korisnici koji poseduju Office 365 licencu besplatno će moći da ga preuzmu sa Google Play-a.

Kako do Office Mobile aplikacije za Android? „Svi korisnici pametnih telefona koje pokreće operativni sistem Android 4.0 ili noviji, mogu da preuzmu i instaliraju aplikaciju koja se u Google Play Storu nalazi pod imenom “Office Mobile for Office 365 Subscribers”. Za korišćenje aplikacije, potrebno je da se uloguju pomoću naloga koji već koriste za Office 365 a svaka licenca koja donosi pun paket Office 2013 desktop aplikacija, donosi i Office Mobile – Office 365 Home Premium, Office 365 Small Business Premium, Office 365 Midsize Business, Office 365 Enterprise E3 i E4, Office 365 Education A3 i A4, Office 365 ProPlus, i Office 365 University. Takođe, postoje i Office 365 government verzije koje uključuju i Office Mobile.“ – rekla je Danijela Zečević, regionalni menadžer za Office u kompaniji Microsoft i dodala da probna, besplatna, tridesetodnevna licenca za Office 365 omogućava i korišćenje Office Mobile aplikacije za Android platformu.
Izvor: OfficeNews

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi