Microsoft objavio novu generaciju Skype servisa (video)

Microsoft je objavio novu verziju svog Skype servisa, za koji kompanija ističe da predstavlja narednu generaciju Skype-a.

Microsoft je objavio novu verziju svog Skype servisa, za koji kompanija ističe da predstavlja narednu generaciju Skype-a. Kompanija tvrdi da će veliko osveženje aplikacije omogućiti korisnicima da život doživljavaju zahedno, svakog dana na lakši način.Microsoft je istakao da je Skype prerađen iz temelja, a stiže sa poboljšanim interfejsom fokusiranim na chat. Ali, kompanija veruje da dosadno staro ćaskanje nije dovoljno da zadrži pažnju modernih korisnika, a na ovakav stav su sigurno uticale i rivalske aplikacije. “Sa novime Skype-om, sada je još lakše pretvoriti razgovor u akciju preko grupnih razgovora, add-inova i botova”.

Kompanija pokušava da Skype pretvori u više društvenu platformu, predstavljanjem svoje verzije Snapchat Stories, koju kompanija naziva Skype Highlights. Ova funkcija korisnicima omogućava da lako nađu i podele fotografije i video tokom limitiranog perioda, postavljajući ih na timeline gde ih porodica i prijatelji mogu videti i reagovati na njih.Windows korisnici neće odmah dobiti novu Skype aplikaciju. Novi Skype prvo stiže na Android u narednim nedeljama, a potom stiže na iOS. Verzije za Windows i Mac će biti objavljene u narednih nekoliko meseci.Izvor: Neowin

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi