Greška

Došlo je do greške.

Microsoft objasnio kako je interno uvođenje operativnog sistema Windows 11 bilo najjednostavnije ikada

07.04.2022 17:54 | 0 Software/Web
Microsoft objasnio kako je interno uvođenje operativnog sistema Windows 11 bilo najjednostavnije ikada

 

Neometano uvođenje potpuno novog Windows 11 OS-a za njegove klijente je verovatno jedan od najvažnijih prioriteta za Microsoft, a ni za internu primenu, verovatno se ne razlikuje. S tim u vezi, kompanija je objavila članak u kojem s ponosom opisuje kako je uspela da primeni Windows 11 na 190.000 svojih internih uređaja. U stvari, čak se dalje kaže da je proces uvođenja operativnog sistema Windows 11 bio najefikasniji i najglatkiji do sada.

Evo cele izjave:    "Prioritet kompanije Microsoft u internom uvođenju operativnog sistema Windows 11 bio je da obezbedi zaposlenima neprekidan pristup bezbednom i produktivnom radnom prostoru, istovremeno im dajući priliku da isprobaju novi operativni sistem. Uvođenje novog operativnog sistema, posebno među distribuiranom radnom snagom, prirodno je dovelo do pitanja o zastoju uređaja i kompatibilnosti aplikacija. Međutim, sa uspostavljenom praksom i razvijenim rešenjima u ruci, istorijske prepreke postale su upravo to — stvar prošlosti. Uvođenje operativnog sistema Windows 11 u Microsoft-u bilo je najefikasnije do sada, bez problema isporučujući zaposlenima najnoviji operativni sistem u rekordnom vremenu."Gigant iz Redmonda kaže da je sve ovo bilo moguće sa Microsoftovim digitalnim iskustvom zaposlenih, slično kao što su implementirana ažuriranja funkcija Windows 10. Uopšteno govoreći, uvođenje ima tri faze:

  • Plan
  • Priprema
  • Razvoj


Podrazumeva se da se ovo odnosilo samo na one uređaje koji ispunjavaju kriterijume sistema Windows 11. Takođe postoji plan vraćanja u prethodno stanje u slučaju da nadogradnja krene loše.

Dijagram ispod ukratko objašnjava kako cela procedura funkcioniše:

 

RE4SEjk.png


Više detalja možete pronaći u originalnom članku ovde.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Zvuk bez buke - Realme Buds Air 3 True Wireless

Samsung bi mogao da isporuči svoj prvi pogled na Android 13 i One UI 5.0 već u julu

10504
10505
10506
10507
10508
10509