Microsoft obelodanio Bing Boards, svoj odgovor na Pinterest

Nema sumnje da je Pinterest postigao veliki uspeh od kada se pojavio kao društvena mreža. Stoga ne čudi što drugi IT giganti pokušavaju sa sličnim modelima, a ovoga puta to čini Microsoft sa svojom Bing Boards mrežom. Na svom blogu, Microsoft/Bing ističe da je Bing Boards vizuelna kolekcija slika

Nema sumnje da je Pinterest postigao veliki uspeh od kada se pojavio kao društvena mreža. Stoga ne čudi što drugi IT giganti pokušavaju sa sličnim modelima, a ovoga puta to čini Microsoft sa svojom Bing Boards mrežom. Na svom blogu, Microsoft/Bing ističe da je Bing Boards vizuelna kolekcija slika, video fajlova i linkova, koji iz jedinstvenog ugla gledanja, pričaju svoju priču. Kreirani su od strane ljudi koji su pasionirani u vezi sa temama o kojima bloguju i pišu. Bing Boards su dizajnirane da budu komplementarne sa rezultatima pretrage, kao i da pomognu ljudima da otkriju nove, vizuelno bogate sadržaje. Microsoft ističe da za sada, za eksperimentalne potrebe, radi sa blogerima koji obrađuju teme vezane za lifestyle i hranu, kako bi poboljšali funkciju. Korisnici, koji su zainteresovani za kreiranje sopstvenih Bing Boards-a, mogu podneti zahtev za poziv u mrežu na oficijelnom sajtu.  

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi