Microsoft namerava da objavi najbolju swipe tastaturu za iPhone

Microsoft je već objavio čuvenu Word Flow tastaturu za iOS platformu, ali kompanija želi da ide korak dalje i poboljša je sve dok ne postane najbolja tastatura za iPhone telefon

Microsoft je već objavio čuvenu Word Flow tastaturu za iOS platformu, ali kompanija želi da ide korak dalje i poboljša je sve dok ne postane najbolja tastatura za iPhone telefon, iako je konkurencija po ovom pitanju veoma žestoka, jer postoje neke izuzetno popularne aplikacije u ovoj kategoriji.
Kako bi se približili rivalskim aplikacijama, Microsoft planira da ažurira Word Flow za iOS operativni sistem, a prva od nadogradnji će doneti novu funkciju pretrage koja će omogućiti pretragu nekoliko vrsta sadržaja simultano. Na primer kada se radi pretraga, tasteri na tastaturi će biti zamenjeni sadržajem koji odgovara vašem upitu za pretragu. Na taj način ćete dobiti GIF-ove, fotografije i rezultate sa interneta, kontakte pa čak i emoji.
Rezultati će biti prikazani u tabovima, pa ćete lako moći da odaberete onaj koji vam je potreban i ubacite ga u razgovor. Microsoft je takođe vlasnik i SwiftKey aplikacije, koja je trenutno jedna od najpopularnijih aplikacija za Android i iOS. Kada je kupio SwiftKey, Microsoft je jasno rekao da želi da zadrži aplikaciju na Android i iOS platformama, pa nema razloga za brigu.
Google kaže da je slučajno srušio email aplikaciju Windows 10 Mobile platforme
Izvor: Softpedia
Sve informacije vezane za Microsoft, možete pogledati na našem Microsoft hub-u 
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi