Greška

Došlo je do greške.

Microsoft najavljuje nove funkcije za svoje mobilne aplikacije, uključujući Outlook i Teams

02.02.2021 12:38 | 0 Software/Web
Microsoft najavljuje nove funkcije za svoje mobilne aplikacije, uključujući Outlook i Teams


Microsoft je objavio veliki broj novih funkcija, koje se fokusiraju na produktivnost, a u najvećoj meri su usmerene ka mobilnim aplikacijama kompanije.

Za početak, tu su nove mogućnosti Cortana asistenta u Outlook aplikaciji. Uskoro, korisnici će stalno moći da razgovaraju sa Cortanom kako bi ugovarali sastanke, slali e-mailove ili vršili pretragu. Cortana dobija i neka poboljšanja u Teams aplikaciji.

Kada je u pitanju Teams, Microsoft je dodao novu funkciju koju pokreće Microsoft Lens. Korisnici će uskoro biti u mogućnosti da snimaju kratke video klipove iz Teams servisa, a potom da ih obrađuju dodavanjem teksta, emotikona, linkova ili filtera.

m2_15.jpg


Office mobilna aplikacija takođe dobija pregršt korisnih poboljšanja. Sada je lakše pronaći fajlove korišćenjem prirodnog jezika, bar za one koji imaju radne naloge na Androidu. Office će korisnicima pomoći da organizuju svoje skenirane fotografije i slike automatski, dok će poslovni korisnici imati opciju pretrage slika zasnovano na sadržaju a ne samo naslovu slike. Ove funkcije na Android stižu u narednim nedeljama, a iOS će ih dobiti kasnije. Office mobilna aplikacija dobija i poboljšane anotacije (napomene) za PDF, dok multitasking podrška stiže na iPad.

m3_9.jpg

Microsoft je pomenuo i brojne sitnije funkcije za druge aplikacije, koje stižu na Android i iOS verzije kompanijinih servisa. Više o tome je dostupno u linku izvora.

Izvor: Microsoft

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

MSI počinje sa prodajom novog 1000R AI zakrivljenog, gejming monitora

iOS 14.5 će konačno omogućiti 5G dual SIM podršku za iPhone

10504
10505
10506
10507
10508
10509