Greška

Došlo je do greške.

Microsoft najavljuje nove funkcije za Skype

30.09.2018 14:20 | 0 Software/Web
Microsoft najavljuje nove funkcije za Skype


Microsoft je nedavno objavio da će 1. novembra ugasiti Skype Classic verziju, a istovremeno je iskoristio priliku da podeli više detalja o tome šta stiže u Skype.

Prvo, kompanija želi da Skype stigne sa značajnim poboljšanjima performansi, prikazuje verziju na sign-in ekranu i obezbedi lak pristup vodiču za prečice tastature. Kada ovo bude spremno, Microsoft će nastaviti da se fokusira na performanse, doneće levi panel koji može da menja veličinu na desktopu i "swipe" akcije na mobilnim uređajima.

Veća ažuriranja se očekuju u sektoru slanja poruka, uključujući i opciju pretrage aktuelnih razgovora, menjanje veličine fonta, deljenje Skype kontakata i čuvanje audio fajlova u MP3 formatu. Nakon ovoga, u planu je razvoj SMS Connect-a za Skype.


Pogledajte još: Microsoft testira SMS Connect za Skype na Android uređajima


Za pozive, kompanija u planu ima podešavanja za sekundarni uređaj koji zvoni, napredna podešavanja kamere i zasebnu kontrolu Skype zvuka za Mac.

U pripremi su i poboljšanja za Windows 10 verziju servisa, a sve će početi preko dodavanja ikonice za aplikaciju u sistem tray i poboljšanja za copy-paste u dialpadu. Buduća ažuriranja će doneti podeljeni pregled koji će posebno biti pogodan na tabletima.

Za sada nema specifičnog termina kada će pomenuta ažuriranja stići na Skype, ali neka su već u razvoju tako da se mogu očekivati uskoro.

Izvor: Softpedia

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

iOS 12 sigurnosni propust omogućava hakerima da vide kontakte i fotografije na zaključanom iPhone-u

Google Chrome OS tablet bi mogao podržavati Windows 10

10504
10505
10506
10507
10508
10509