Greška

Došlo je do greške.

Microsoft najavio nove funkcije za OneDrive

07.11.2018 14:59 | 0 Software/Web
Microsoft najavio nove funkcije za OneDrive


Microsoft je najavio veliki broj novih funkcija koje stižu na OneDrive tokom novembra. Funkcije su uglavnom namenjene mobilnim klijentima za iOS i Android.

Tu je nova Mobile Capture funkcija, koja omogućava dodavanje meta podataka u fotografije koje se kreiraju. Ovo mogu biti dokumenta ili poslovne kartice koje su skenirane ili standardne fotografije. Nakon kreiranja fotografije, korisniku se omogućava da unese dodatne podatke.

Nakon skeniranja beleški sa sastanaka, biće ponuđena mogućnost da se ovaj sadržaj podeli sa drugima koji su pozvani na sastanak. Nova funkcija koristi Mobile Capture kako bi odredila kome je potrebno poslati sadržaj.


Pogledajte još: Microsoft podržava Linux sa 60.000 patenata


Dostupan je novi Recent View, koji stiže na OneDrive.com. Služiće da iskustvo pojednostavi, načini ga bržim i korisnijim. Microsoft ističe da će bolje raditi sa Office fajlovima, ali i da će biti poboljšanja za fajlove koji nisi uz Office linije.

Manage Access je funkcija koja omogućava korisnicima da upravljaju time ko pristupa njihovim fajlovima. Tu je i Actionable Requests za Outlook , koji omogućava korisnicima da zatraže pristup fajlovima.

Na kraju, Microsoft je objavio da 1. februara prekida sa podrškom za OneDrive klijent za sinhronizaciju na OS X 10.10 i 10.11 platformama.

Izvor: Neowin

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

MIUI 10 stiže na još 20 Xiaomi telefona

Samsung bi mogao vratiti Galaxy R brend, uz Snapdragon 450 čipset

10504
10505
10506
10507
10508
10509