Greška

Došlo je do greške.

Microsoft možda sprema iznenađenje u vidu sklopivog Surface Phone uređaja

23.04.2018 08:18 | 11 Mobile
Microsoft možda sprema iznenađenje u vidu sklopivog Surface Phone uređaja


Microsoft je bio prilično tih i tajnovit kada je razvoj Surface Phone uređaja u pitanju, a kompanija čak nije ni potvrdila njegovo postojanje. Međutim i pored nedostatka informacija, patenti misterioznog uređaja su se pojavljivali nekoliko puta, sugerišući da Microsoft nije u potpunosti odbacio svoj cilj da postane jedan od većih igrača na tržištu mobilnih uređaja.

Microsoftova Build konferencija se ove godine održava od 7. do 9. maja. Tokom događaja, očekuje se da će Microsoft predstaviti nekoliko ključnih razvojnih trehnologija, ali i proizvoda koje je kompanija kreirala i preradila. Ovo je i događaj gde Microsoft uobičajeno predstavlja svoj novi hardver. Proizvodi, kao što je primera radi HoloLens, su predstavljani na ranijim Build konferencijama. Imajući ovo na umu i uz nove informacije o mogućoj pojavi Surface Phone-a, postoji šansa da bi Microsoft konačno mogao omogućiti uvid javnosti u pomenuti uređaj. Takođe, Build 2018 izgleda kao odgovarajući događaj za objavu ili tizer Surface Phone-a.

Za sada, sve je u domenu glasina i nagađanja, ali nakon svih patenata i informacija koje su se do sada pojavile, izgleda da je Microsoft konačno spreman da obelodani svoj najnoviji uređaj kojim će ponovo ući na mobilno tržište.

Izvor: Inquisitr

Miskonius Član postova: 2044
Ama džabe kad njima niko više ne veruje. Toliko su ljudi i kompanija ispalili da im bukvalno treba čudo da se vrate. A čuda i Majkrosoft ne idu u istoj rečenici.
Sent from mTalk
wwwz Član postova: 1881
Ako M$ izbaci taj svoj telefon, verujem da će se najviše iznenaditi upravo M$
metalpirat Član postova: 470
bice ovo zanimljvo, samo kao i sadasnji windows telefon, ako nema aplikacija steta sto je dobar.
nerven Član postova: 639
Dolazi na tržište kad procene da će im doneti profit, a ne kad mogu.
desp Član postova: 7565
Ako bude koristio Android ili iOS, biće verovatno dobar uređaj.

Pojedini Gmail korisnici dobijaju spam poruke sa sopstvenih naloga

AMD potvrdio posvećenost AM4 podnožju do 2020. godine

10104
10105
10106
10107
10108
10109