Greška

Došlo je do greške.

Microsoft menja Office 365 u Microsoft 365, sa novim funkcijama i planovima pretplate

01.04.2020 15:27 | 0 Software/Web
Microsoft menja Office 365 u Microsoft 365, sa novim funkcijama i planovima pretplate


Microsoftova popularna Office 365 cloud platforma trenutno ima bazu od 38 miliona korisnika u okviru Office 365 Personal i Home plana, a sada kompanija želi da učvrsti poziciju servisa novim funkcijama. Takođe, Office 365 polako prelazi u Microsoft 365.

Planirano je nekoliko novih pretplatničkih rešenja - Microsoft 365 Personal i Family (do šest ljudi). Biće dostupni od 21. aprila po cenama od 6,99 dolara i 9,99 dolara mesečno. Pored ovoga, Microsoft predstavlja i pregršt novih funkcija.

Nova Microsoft Family Safety aplikacija će biti dizajnirana kao centralni deo za sve članove familije, gde će moći da se upravlja stvarima kao što su vreme korišćenja različitih uređaja (Xbox konzole, Windows i Android uređaji). Automatsko lociranje i potencijalno deljenje će omogućiti obaveštenja i automatske akcije kada korisnici idu ili se vraćaju sa posla, iz škole...

m2_8.jpg


Kompanije menja fokus svoje Microsoft Teams platforme, a otvoriće je za više svakodnevnih sardanji koje nisu u vezi sa poslom. Nove "home" funkcije omogućavaju prijateljima i članovima familije da se povežu u grupu za razgovore i video pozive, deljenje listi, fotografija i drugog sadržaja.

Nove Microsoft 365 pretplate implementiraju i neke tradicionalnije poslovne funkcije. Editor for Word je napredna alatka za proveru, kojoj će korisnici uskoro imati pristup. PowerPoint dobija funkciju Presenter Coach, koja pomaže u vežbanju tokom govora/prezentovanja slajdova. Excel za Microsoft 365 će biti lakši za pristupanje i praćenje finansija i drugih parametara. Excel takođe dobija podršku za zanimljive tipove podataka, kao što su hrana, mesta i filmovi. Izvori ovih informacija se pronalaze kroz Wolfram Alpha bazu.
Neka manja ažuriranja uključuju mogućnost da Outlook ima mogućnost linkovanja poslovnih i privatnih kalendara na vebu; pretplatnici na platformu dobijaju preko 200 ekskluzivnih obrazaca za dokumente, 300 novih fontova, 2800 novih ikonica i pristup Getty slikama.

Izvor: NDTV

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

iPhone 9 bi konačno mogao biti objavljen 15. aprila

Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered je postao dostupan

10504
10505
10506
10507
10508
10509