Microsoft menja fokus kod telefona ka poslovnim korisnicima

Microsoft je pokušavao da shvati koja namena bi najviše imala smisla za Windows Phone (Windows 10 Mobile) platformu, jer je kompanija navodno prebacila fokus na poslovne korisnike

Microsoft je pokušavao da shvati koja namena bi najviše imala smisla za Windows Phone (Windows 10 Mobile) platformu, jer je kompanija navodno prebacila fokus na poslovne korisnike budući da smatraju da će njihovi telefoni biti uspešniji u ovom segmentu industrije. Microsoft-ovo prebacivanje fokusa na poslovne korisnike nije iznenađenje, ali postoje izveštaji koji govore da je kompanija pokušala i više od toga.
Naime, povukli su dosta telefona iz maloprodajnih objekata kako bi pokušali da ih prodaju kompanijama, ali se ispostavilo da ta strategija nije bila uspešna. Glasine govore da je Microsoft razgovarao sa tri velike nemačke kompanije čija imena nisu otkrivena a koja su navodno bila zainteresovana za kupovinu većeg broja telefona sa Windows platformom. Međutim nakon inicijalnih narudžbina, sve tri kompanije su odlučile da otkažu kupovinu zbog neizvesne budućnosti platforme, posebno jer je Microsoft ostao ćutljiv u vezi svega oko mobilnog poslovanja.
Microsoft je preusmerio poslovanje sa telefonima koje je prvobitno bilo usmereno ka potrošačima na kompanije, ali izgleda da ne mogu da ih ubede da kupe uređaje. Kao rezultat toga, oni imaju velike količine telefona namenjene poslovnim korisnicima u skladištima, ali niko ne želi da ih kupi.
Ovo je Microsoft Lumia 750 telefon koga nismo videli
Izvor: Softpedia
Sve informacije vezane za Microsoft, možete pogledati na našem Microsoft hub-u 
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi