Greška

Došlo je do greške.

Microsoft Lumia Watch pokreće Windows 10, da li će biti objavljen?

23.06.2015 21:58 | 0 Mobile
Microsoft Lumia Watch pokreće Windows 10, da li će biti objavljen?

Microsoft radi na tome da donese drugu generaciju Band narukvice na tržište, ali se na internetu nedavno pojavila informacija po kojoj je kompanija radila na naprednom pametnom satu koji je prilično impresivan u pogledu dizajna i funkcija.

Neke glasine su govorile da je projekat otkazan, ali bi Microsoft sa njim mogao da se uključi u trku sa Apple Watch pametnim satom i drugim rivalima na ovom tržištu, jer Band ostaje narukvica za fitnes. Armend Lieši je kreirao koncept svoje sopstvene verzije pametnog sata koji pokreće Windows 10 i koji bi mogao da bude moćniji rival Apple Watchu, ne samo u pogledu dizajna već i funkcija.

Takozvani Lumia Watch ima 1,7-inčni ekran rezolucije 315x380 piksela, a sadrži tradicionalne Live Tiles, što ima više smisla na takvom ekranu i omogućava vam da pratite aktivnost srca, čitate mejlove i tekstualne poruke, izvršavate nekoliko zadataka sa Cortanom i praktično sve druge stvari koje Band može obavljati. Lumia Watch ima metalnu narukvicu i dolazi u šest boja.

Apple Watch naredne generacije bi mogao imati FaceTime kameru

Izvor: Softpedia

Sve informacije vezane za Microsoft, možete pogledati na našem Microsoft hub-u 

 

Komentari

0 Dodaj komentar

Na koji način (možda) do besplatnog Windowsa 10?

Prvi telefon sa desetojezgarnim procesorom stiže sredinom oktobra

10104
10105
10106
10107
10108
10109