Greška

Došlo je do greške.

Microsoft kreirao ultimativni miš - Surface Precision Mouse

02.12.2017 16:03 | 4 Hardver
Microsoft kreirao ultimativni miš - Surface Precision Mouse


Microsoft je nedavno na tržište plasirao svoj najnoviji miš, pod nazivom Microsoft Surface Precision Mouse. Microsoft je na ovom mišu radio još od 1983. godine. Miš je na tržištu dostupan od sredine novembra, po ceni od 100 dolara.

Surface Precision Mouse predstavlja nadogradnju u odnosu na standardni Surface Mouse, a nudi ergonomičniji dizajn i više opcija prilagođavanja. Iznad odmorišta za palac na Surface Precision Mouse-u, moguće je naći tri tastera koji se mogu programirati za različite akcije, kao što je otvaranje specifičnih aplikacija i drugo. Pored ovoga, taster se može prilagoditi i za obavljanje akcija po pojedinačnoj aplikaciji.

Ono što je možda i najimpresivnije za Surface Precision Mouse, jeste da se miš može upariti sa do tri različita računara i da na sva tri može da radi istovremeno. Uz pomoć prateće aplikacije, koja stiže uz miš, moguće je podesiti da miš neometano nastavlja rad sa jednog računara na drugom, kada se prelazi mišem preko ivice ekrana. Funkcija je dostupna samo na Windowsu 10.

Pored opcije rada preko Bluetootha, miš ima skrol točkić, koji se može prebacivati između brzog skrolovanja i skrolovanja dole-gore liniju po liniju.

Izvor: CNBC

Komentari

0 Dodaj komentar

Srpski tim odličan na svetskom overklokerskom takmičenju

Samsung i dalje prodaje najviše telefona

10203
10205
10206
10207
10208
10209