Greška

Došlo je do greške.

Microsoft kaže da su partneri srećni zbog objave Windows 10 laptopa

15.12.2015 08:31 | 0 Mobile
Microsoft kaže da su partneri srećni zbog objave Windows 10 laptopa

Microsoft je evoluirao iz softverske kompanije u softversku kompaniju koja proizvodi i hardver, a nije tajna da su mnogi partneri uznemireni zbog novog pravca koji je kompanija iz Redmonda zauzela. I to nije iznenađenje jer se Microsoft mnoge okrenuo iz prijatelja u neprijatelja, boreći se sa svojim partnerima za iste kupce.

Uređaji kao što su Surface Pro 4 i Surface Book su veoma privlačni onima koji žele premium laptop ili tablet, a partneri veruju da Microsoft postaje značajna pretnja za njihovo poslovanje. Uprkos činjenici da su neki već izrazili zabrinutost da će Microsoft-ovi tableti i laptopovi uticati na njihov učinak, Panos Panej čovek zadužen za uređaje u Microsoftu kaže da partneri u stvari misle drugačije.

"Glava mi nije zabijena u pesak. Reći ću vam da smo dobili mnogo komplimenata" poručio je Panej kada je upitan o reakciji tržišta na Surface Book 4. Acer je jedna od prvih kompanija koja je izrazila svoju zabrinutost još 2012. godine kada je objavljen prvi Surface model, rekavši da će takvi pojačani napori u oblasti hardvera uticati na njihovo poslovanje. Kada je objavljen Surface Book, predsednik kompanije Asus istakao je da nikada ne bi očekivao da će Microsoft da proizvodi laptopove i poručio da će dve kompanije imati ozbiljne razgovore na tu temu.

Da li će se Surface Phone zaista dogoditi?

Izvor: Softpedia

Sve informacije vezane za Microsoft, možete pogledati na našem Microsoft hub-u 

 

Komentari

0 Dodaj komentar

AMD sprema varijantu Radeon R9 390 grafičke kartice sa 4 GB memorije

Sony će navodno imati samo dva glavna uređaja sa Snapdragon 820 čipsetom sledeće godine

10104
10105
10106
10107
10108
10109