Greška

Došlo je do greške.

Microsoft je počeo da isporučuje Windows 11 određenim korisnicima

05.10.2021 10:06 | 0 Software/Web
Microsoft je počeo da isporučuje Windows 11 određenim korisnicima


Pomalo iznenađujuće, Microsoft je sinoć počeo da isporučuje Windows 11 na uređaje koji imaju odgovarajući hardver. Iako je ranije istaknuto da će objava novog operativnog sistema početi 5. oktobra, kompanija je izgleda promenila planove i počela sa ranijom isporukom platforme.

Iako je ranije bilo dosta zabune kada su u pitanju minimalni hardverski zahtevi, sada su ti zahtevi izgleda konačni. Podržani procesori uključuju odgovarajuće Intel Core čipove 7. generacije, sve procesore 8. generacije kao i novije. Oni koji probaju da instaliraju OS na uređaj koji nije podržan, Microsoft bi mogao odbiti to ažuriranje. PC Health Check aplikacija i neki drugi programi mogu pomoći onima koji nisu sigurni da li se njihov PC kvalifikuje za nadogradnju.

Kada su u pitanju noviteti, Windows 11 implementira promene u okviru korisničkog interfejsa, nove aplikacije, donosi nove mogućnosti namenjene naprednim korisnicima i drugo.

windows112.jpg

Windows 11 će prvo biti ponuđen korisnicima uređaja koji su hardverski podobni za nadogradnju. Tokom ostatka ove godine i naredne godine, Microsoft će pojačati isporuku nadogradnje i proširiće je na više uređaja.

Oni koji ne mogu ili ne žele da čekaju da im Windows 11 nadogradnja bude ponuđena u okviru WIndowsa 10, mogu koristiti novi Windows 11 Installation Assistant na ovoj Microsoftovoj stranici.

Izvor: Neowin

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Android 12 je objavljen u okviru Android Open Source Project-a

Facebook se izvinjava zbog pada mreže, nema opasnosti za podatke korisnika

10504
10505
10506
10507
10508
10509