Greška

Došlo je do greške.

Microsoft je integrisao Android aplikacije u Windows 10 preko novog Your Phone ažuriranja

07.08.2020 09:12 | 0 Software/Web
Microsoft je integrisao Android aplikacije u Windows 10 preko novog Your Phone ažuriranja


Microsoft sada omogućava Windows 10 korisnicima da pokreću Android aplikacije uz Windows aplikacije na PC uređajima. Ova opcija je deo nove funkcije u Your Phone ažuriranju, koje je sada dostupno Windows 10 testerima.

Korisnici sada mogu pristupiti listi Android aplikacija u Microsoftovoj Your Phone aplikaciji. Ove mobilne aplikacije će se pokretati u zasebnom prozoru, izvan Your Phone aplikacije i biće prikazivane (mirrored) sa korisnikovog telefona.

Nova Android aplikacija takođe omogućava Windows 10 korisnicima multitasking sa drugim Windows aplikacijama preko alt+tab podrške, a biće moguće i pinovanje ovih aplikacija u Windows 10 taskbar ili Start meni.
Jedna od većih karakteristika ažuriranja je i mogućnopst da se više aplikacija pokreće jedna pored druge, s tim što će Windows 10 korisnici ovoj opciji moći da pristupe tek kasnije tokom godine, uz Galaxy Note20 liniju telefona. Microsoft sa Samsungom radi na tome da funkciju omogući i na drugim telefonima.

Onima, koji su zainteresovani da isprobaju novu Your Phone funkciju, biće potreban Samsung uređaj. Microsoft ima listu podržanih uređaja, ali se ona trenutno sastoji samo od Samsungovih modela. Takođe, korisnik će morati da bude deo Windows Insider testiranja.

Izvor: The Verge

 

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

TSMC i Foxconn su takođe zainteresovani za kupovinu ARM-a

Xiaomi Mi 10 Pro Plus će nositi naziv Xiaomi Mi 10 Ultra

10504
10505
10506
10507
10508
10509