Greška

Došlo je do greške.

Microsoft Insajderima omogućio prodavnicu sa ekstenzijama za Edge

17.03.2019 10:34 | 0 Software/Web
Microsoft Insajderima omogućio prodavnicu sa ekstenzijama za Edge


Kao što znamo od ranije, Microsoft će preraditi svoj Edge browser i nudiće ga baziranog na Chromiumu (endžinu otvorenog koda koji Google koristi za Chrome). Kompanija nije objavila vremenski okvir tokom kojeg će Chromium-bazirani Edge biti dostupan, ali nedavno otkrivene ekstenzije sugerišu da promena nije daleko.

Edge Insider Add-on prodavnica, sa preko 80 ekstenzija, otkrivena je od strane Twitter korisnika WalkingCat. U prvoj grupi ekstenzija su uključeni AdBlock, Avast Online Security, Grammarly, Honey, LastPass, Pinterest Save Button i druge. Prodavnica grupiše ove ekstenzije u kategorije, koje trenutno uključuju: Adblockers, Education, Social and entertainment, Shopping and Productivity.


Pogledajte još: Google Chrome ostaje najpopularniji pregledač, Microsoft Edge u neočekivanom rastuKao na Chrome-u, korisnici mogu da kliknu na add-on kako bi dobili više informacija i instaliraju ih u svoj browser. Windows Insideri prvi dobijaju pristup ovim alatkama, za koje se pretpostavlja da će biti dostupne za Edge kada Microsoft odluči da objavi svoj Chromium-bazirani pregledač.

Microsoft je ranije istakao da će preview build za dolazeći Chromium-bazirani Edge biti dostupan početkom 2019. godine za Windows 7, Windows 8.1 i Windows 10. Kompanija takođe planira da pregledač donese i na macOS.

Izvor: WindowsReport

 

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Neki od ovogodišnjih iPhone modela će imati tri kamere na poleđini

Samsung Display proizvodi ekrane za Huawei P30/P30 Pro

10504
10505
10506
10507
10508
10509