Microsoft Edge ima preko milion preuzimanja na Androidu

Browser je u preview fazu ušao tek od oktobra, tako da je impresivno ono što je aplikacija ostvarila u ovako kratkom periodu.

Microsoft Edge je prošle nedelje zvanično izašao iz beta faze za Android uređaje, a popularni browser je već prešao milion preuzimanja, sudeći prema informacijama sa Google Play Store-a.Browser je u preview fazu ušao tek od oktobra, tako da je impresivno ono što je aplikacija ostvarila u ovako kratkom periodu. Tačne brojke nisu poznate, ali sada se Microsoft Edge nalazi u kategoriji “milion do pet miliona” preuzimanja.Za sada nije moguće prognozirati koliko je popularna verzija aplikacije za iOS, koja se pojavila istovremeno kada i Android verzija. Međutim, Apple TestFlight omogućava da samo 10.000 ljudi testira aplikaciju u beti.Browser, dizajniran za Windows 10 kompatibilnost, donosi i neke zanimljive funkcije. Tako je tu mogućnost da se, ono što je urađeno na mobilnom uređaju, prenese na računar. Aplikacija će takođe sinhronizovati podatke na svim uređajima, a omogućava i glasovnu pretragu interneta.Izvor: Neowin

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi