Microsoft donosi Outlook na Apple Watch

One koji koriste Outlook aplikaciju, a poseduju Apple Watch, Microsoft je obavestio da je Outlook sada dostupan za ovaj pametni sat.

Poslednjih godina, Microsoft je pokazao da je posvećen tome da svoj softver donese na svaki uređaj koji koriste njegove mušterije. One koji koriste Outlook aplikaciju, a poseduju Apple Watch, Microsoft je obavestio da je Outlook sada dostupan za ovaj pametni sat.Iako je prethodna verzija aplikacije već imala neke funkcije dostupne na Apple Watchu, najnovije ažuriranje donosi punu aplikaciju na Watch. Sa novom aplikacijom, ne samo da će korisnici moći da vide kompletne e-mailove, veće će moći da na iste i odgovore bez potrebe odlaska na neki drugi uređaj. Arhiviranje i raspoređivanje e-mailova je takođe omogućeno iz samog Watcha. Poboljšane su i notifikacije, pa je sada mnoguće videti više toga u e-mailu. Ažurirana Outlook aplikaciju za Apple Watch je dostupna ovde.Pored svega navedenog za Apple Watch korisnike, Microsoft je ostavio i poruku nade za one koji imaju Android Wear ili neki od Microsoft band uređaja: “Psst, nemate Apple Watch? Ne brinite i za vas uskoro stiže veliki broj novih funkcija”. Izvor: Neowin

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi