Greška

Došlo je do greške.

Microsoft demonstrirao Cortana i Alexa integraciju

07.05.2018 21:03 | 0 Software/Web
Microsoft demonstrirao Cortana i Alexa integraciju


Microsoft je prvi put najavio Alexa i Cortana integraciju prošle godine, a kompanija je sada objavila više informacija tokom svoje Build konferencije. Iako pomalo zaostaje za Google Assistantom i Alexom, Cortana sada uključuje pristup Amazonovom digitalnom asistentu. Microsoft je tokom Build konferencije prikazao Cortanu koja radi na Alexi i obrnuto.

Integracija funkcioniše jednostavnim prizivanjem Cortane uz pomoć komande: "Alexa, open Cortana". Potom je moguće postavljati dodatna pitanja ili komande, kao što je slanje mailova određenoj osobi i slično. Pored ovoga, moguće je pozvati Alexu preko Cortana interfejsa na Windowsu 10 i pristupiti funkcijama koje Alexa nudi.

Microsoft i Amazon još uvek rade na ovoj integraciji, a kompanija trenutno sprovodi limitirani beta test. Nijedna kompanija nije želela da objavi kada bi krajnji korisnici mogli dobiti Cortana i Alexa integraciju, ali je Microsoft objavio sajt gde je moguće prijaviti se kako bi korisnik dobio više informacija o tome kada ova integracija zaživi.

Izvor: The Verge

Komentari

0 Dodaj komentar

Nova Windows 10 aplikacija prikazuje sadržaj telefona na PC-u

Microsoft i DJI saradnja omogućava konektovanje dronova na Windows računare

10504
10505
10506
10507
10508
10509