Greška

Došlo je do greške.

Microsoft će nastaviti da podržava Skype Classic

07.08.2018 16:06 | 5 Software/Web
Microsoft će nastaviti da podržava Skype Classic


Kako kompanije kreiraju različite varijante svojih aplikacija, ovo svakako dovodi i do evolucije dizajna i karakteristika. To takođe znači da će starije verzije aplikacija prestati da budu podržavane. Takav je slučaj sa Microsoftovim Skype 7.0 (poznatim i pod nazivom Skype Classic), za koji su postojali planovi da se prestane sa podrškom.

Međutim, imajući u vidu da najnovija verzija Skype-a nije prihvaćena onako kako bi Microsoft to voleo, a mnogi korisnici traže od kompanije da vrati Skype Classic, mnogi će biti zadovoljni saznanjem da će se to i desiti. Microsoft je potvrdio da Skype Classic za sada ostaje tu gde jeste.


Pogledajte još: Skype optimizovan za slabije Android telefone


Prema objavi na Microsoftovim forumima, a koji stižu od strane zvaničnika kompanije: "Na osnovu povratnih informacija korisnika, već neko vreme produžujemo podršku za Skype 7 (Skype Classic). Do tada naši korisnici mogu i dalje koristiti Skype Classic. Hvala na svim vašim komentarima - slušamo vas. Radimo na tome da sve funkcije koje ste tražili donesemo u Skype 8".

Microsoft ne pominje koliko dugo planira da podržava Skype Classic, ali u svakom slučaju, ukoliko vam je ova verzija draža, možete nastaviti da je koristite i dalje.

Izvor: Ubergizmo

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

 

Pogledajte preporučeni video sa Benchmark Youtube kanala:

yooyo Moderators postova: 10855
Zadnji koji je valjao je 6.21.
Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk
djalf Moderators postova: 5592
Ne brinite, naci ce oni vec nacin da ga zaseru, na zalost, Micro$oft je to
CountMike Član postova: 6387
Radi Skype.
Marko Neregistrovan korisnik
S obzirom da Skajp 8 ne radi kako treba na dva kompjutera na kome sam ga probao (oba Win 10), pokusao sam da se vratim na v7. Ali iako sam ga normalno instalirao, Skajp nije uspeo da ostvari vezu sa serverom. Guglanje je pokazalo da jos ljudi ima isti problem, i da je do Majkrosofta. Kao da blokiraju pristup starijim verzijama i na taj nacin teraju ljude da instaliraju novu. Koja ne radi.

Da li biste kupili ovakav Samsung Galaxy S10? (video)

Cooler Master predstavio MasterBox MB530P kućište

10504
10505
10506
10507
10508
10509