Greška

Došlo je do greške.

Microsoft bi mogao objaviti novi Surface Pro 7, sa manjim okvirima

28.09.2019 13:51 | 0 Mobile
Microsoft bi mogao objaviti novi Surface Pro 7, sa manjim okvirima


Očekuje se da će Microsoft tokom naredne nedelje predstaviti novi Surface Pro 7, a više informacija sugeriše da bi kompanija mogla prikazati dve varijante istog modela.

Prema izveštajima, Microsoft bi mogao predstaviti osveženu verziju aktuelnog Surface Pro modela sa nekim manjim izmenama, ali i veću izmenu dizajna i karakteristika istog uređaja na polju hardvera i dizajna.

Novi model nosi kodno ime Campus, a očekuje se da će imati "borderless" dizajn. To znači da će Microsoft smanjiti veličinu okvira oko ekrana, a ističe se da bi dizajn mogao manje-više podsećati na Apple iPad Pro.

Nove karakteristike bi trebalo da uključuju USB-C umesto USB-A porta, kao i MiniDisplay port, dok će 4G LTE biti ponuđen od starta. Postoji mogućnost da će ovaj model biti objavljen kao Surface Pro 7, kako bi se razlikovao od ostatka linije.

 

Pogledajte još: Microsoftov Surface Laptop 3 bi mogao imati 15-inčni model


Drugi model, koji ima ima isti izgled kao postojeći Surface Pro 6, nosi kodno ime Harper i mogao bi dobiti USB-C port umesto MiniDisplay porta.

Konkretne detalje i novitete koje će nam Microsoft predstaviti, saznaćemo na kompanijinoj prezentaciji koja se održava 2. oktobra.

Izvor: Softpedia

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Intel Core i9-9900KS bi mogao koštati oko 600 dolara

Chromium Edge stiže na Linux?

10104
10105
10106
10107
10108
10109