Microsoft aplikacije od sada unapred instalirane na Acer Android telefonima i tabletima

Kompanije Microsoft i Acer danas su objavile partnerstvo nakon čijeg sklapanja će na Android smartfonima i tabletima Acera biti unapred instalirane Microsoft aplikacije i servisi

Kompanije Microsoft i Acer danas su objavile partnerstvo nakon čijeg sklapanja će na Android smartfonima i tabletima Acera biti unapred instalirane Microsoft aplikacije i servisi. Sporazum će početi da se primenjuje od druge polovine godine.
Microsoft je otkrio i nekoliko imena aplikacija koje će dolaziti unapred instalirane a to su Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, OneDrive i Skype. Međutim nema informacija na koji tačno Acer-ov telefon ili tablet će ovo uticati. Podsetićemo da je Microsoft već potpisao sličan sporazum sa kompanijom Samsung prošle godine.
Microsoft je takođe otkrio da globalno 74 hardverska proizvođača trenutno unapred instaliraju njihove aplikacije i servise na Android telefonima i tabletima. Iz Acer-a poručuju da će ovo obezbediti bolju produtivnost u pokretu njihovim uređajima.
Acer priprema Android verziju Jade Primo telefona?
Izvor: BlogGSM
Sve informacije vezane za Acer, možete pogledati na Acer stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi